FON PERDE SEÇİMİ YAPARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ ?

FON PERDE SEÇİMİ YAPARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ ?

Fon perde , tül ve güneşlik perdenin üstünde , sağ ve sol kenarına gelecek şekilde dekoratif amaç için kullanılan perde çeşitidir . Fon perdeler genel anlamda aksesuar olarak kullanılmaktadır . Tül ve kumaş olmak üzere başlıca iki çeşit fon perde türü vardır .

 

Yaptığınız perde tercihine renklilik ve hareket getirmek için kullanılır . Klasik ve modern tarzda fon perde tercihinde bulunulabilir . Dekoratif olarak tamamlayıcı bir aksesuardır . Diğer dekoratif ürünler ile uyum içinde odanın havasını değiştirmekte oldukça etkilidir . Fon perdeler en çok mobilya rengi ile bir ahenk içindedir .

 

  

 

' Kumaş fon perde mi ? ' yoksa ' Tül fon perde mi ? ' olacağına karar verin .

 

Fon perde seçiminde duvar rengi uyumuna dikkat etmeniz gerekmektedir . Mümkün olduğunca duvar renginiz ile fon perde renginizi birbirine zıt renklerden seçin .

 

Tarzınızı yansıtın . odanızda altın yada gümüş renkte obje veya aksesuar kullandıysanız eğer fon perdenizin aksesuarlarında fazla abartmamak şartıyla tamamlayıcı aksesuarları tercih edebilirsiniz . Bu tarzınızı tam anlamıyla yansıtmanızı sağlayacaktır . 

 

Desenlerin bütünlüğüne dikkat edin .  Fon perdeniz halı ve mobilyanızın desenleri ile bir bütün olmak zorunda değildir . Bu nedenle çiçek desenli bir koltuğunuz var ise , çiçek desenli bir fon perde almak zorunda değilsiniz . Bu şekilde yapılan seçimler monoton ve sıkıcı bir ortam oluşmasına neden olur .

 

Küçük odalar için fon perde seçimi yaparken daha açık ve ferah renkler tercih etmeye çalışın .

 

Fon perdenizi kullanacağınız cama uygun ölçüde fon perde ölçünüzü aldığınızdan emin olun .

 

Evinizin tamamlayıcısı perde modelleri kaçırılmayacak indirimli fiyatları ve ölçünüze özel dikim seçeneğiyle web sitemizde satışta . Üstelik 300 ₺ ve üzeri ilk alışverişinize özel %10 indirim fırsatı sizleri bekliyor . Hemen web sitemize üye olun HOSGELDİN10 indirim koduyla tüm kategorilerde geçerli 300 ₺ ve üzeri ilk alışverişinizde %10 indirim kazanın .

 

Web sitemizde satışta olan fon perde modellerine ulaşmak için Tıklayınız.

 

 

 

 

Etiketler: perde, perde modelleri, perde fiyatları, perde al, perde siparişi, perde mağazası, fon, fon perde, fon perde modelleri, fon perde fiyatları, pano fon perde,
Mayıs 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı

Size daha iyi bir alışveriş deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz.